Programma’s

Thuisles Student

De Thuisles Student is een programma waarbij Urban Talentz deelnemers worden gekoppeld aan basisschoolleerlingen uit groep 3 t/m 8 die behoefte hebben aan extra begeleiding. De begeleiding wordt door de Thuisles Studenten vanuit huis digitaal uitgevoerd en ondersteunen de leerlingen bij struikelblokken. De Thuisles Studenten ontvangen vanuit Urban Talentz een handboek met een handleiding en tips over de begeleiding, trainingen en coaching van een persoonlijke coach, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen en kunnen sparren over eventuele knelpunten.

Maandelijks worden er bijeenkomsten georganiseerd waar de Thuisles Studenten elkaar kunnen ontmoeten, elkaar kunnen ondersteunen en met elkaar casussen kunnen bespreken.

De Thuisles Student is een programma waar ouders gratis gebruik van kunnen maken, Urban Talentz deelnemers hun talenten kunnen ontwikkelen en zich tegelijktijdig inzetten voor de maatschappij.

Wil jij ook Thuisles Student worden? MELD JE HIER AAN

Wij nemen spoedig contact met je op! Wil jij jouw kind of een leerling aanmelden? Stuur dan een mailtje naar sorayahoedt@urbantalentz.nl

Bekijk de flyer voor meer informatie!

SummerWeek

SummerWeek is een programma die is bedacht en wordt opgezet en uitgevoerd door Urban Talentz deelnemers. SummerWeek gaat plaatsvinden van 12 – 16 juli in Amsterdam Nieuw-West, gedurende 5 dagen van 09:00-16:00 uur.

SummerWeek is voor basisschool kinderen groep 3 t/m 8 die baat hebben bij een inspirerende, uitdagende en leuke leeromgeving. Summerweek biedt basisschoolleerlingen een plek waarbij zij hun talenten gaan ontdekken en kennis maken met verschillende workshops op het gebied van kunst, cultuur, sport en diversiteit beroepen.

Met Summerweek zetten wij ons in om de kansengelijkheid te vergroten en kinderen een plek te bieden om te spelen, te leren en elkaar te ontmoeten tijdens de zomervakantie.

Het SummerWeek programma is in volle voorbereiding en wordt spoedig gepubliceerd.

Urban Talentz Diemen

In samenwerking met de gemeente Diemen heeft Urban Talentz een programma opgesteld voor jongeren uit Diemen. Het is een keuze programma waarbij jongeren tussen 14-27 jaar kunnen kiezen voor het produceren van een theater stuk (The Influencer) of het ondersteunen van een lokale ondernemer met social media activiteiten (The Social Boost).

The Influencer

Gedurende 8 weken gaan jongeren (14-27 jaar) 4 uurtjes per week (woensdagmiddag of vrijdagmiddag) de tijd om te leren hoe het is om een theater voorstelling te maken.

Tijdens dit programma ga je in gesprek met een influencer en kan je al je vragen stellen. Hoe kan je een influencer worden? Wat houdt het werk in? en Waarom hebben zij er voor gekozen?

Met al deze informatie gaan wij aan de slag om van jouw ideeën een voorstelling te maken in het theater. Zo kan jij leren van beide werelden!

Ben jij 14 jaar of ouder, woon je in Diemen en heb jij altijd al alles willen leren over het theater? MELD JE HIER AAN

Wij nemen spoedig contact met je op!

De tijden en locatie zijn nog nader te bepalen en worden zo spoedig mogelijk gepubliceerd.

Bekijk de flyer voor meer informatie!

The Social Boost

The Social Boost Met The Social Boost gaan Diemense jongeren (18-27 jaar) gedurende 8 weken voor minimaal 4 uurtjes per week aan de slag met de social media kanalen van lokale ondernemers uit Diemen. De jongeren zetten zich in om de ondernemers een boost te geven op social media en op die manier meer naamsbekendheid te genereren.

Jongeren die zich inschrijven voor The Social Boost ontvangen een social media workshop, begeleiding en ontvangen een vergoeding.

Ben jij tussen 18-27 jaar en wil jij je social media skills ontwikkelen en jouw cv versterken? Meld je aan – Wij nemen spoedig contact met je op!

Bekijk de flyer voor meer informatie!

Urban Talentz Dronten

In samenwerking met de gemeente Dronten en uitvoerende partner Artlife Workshops heeft Urban Talentz een programma opgesteld voor jongeren uit de omgeving Dronten.

Tijdens dit traject gaan jongeren in groepen aan de slag. De jongeren werken toe naar een video workshop. Dit kan educatief zijn of amusement voor overige inwoners van de gemeente. De jongeren kiezen een onderwerp waar zij affiniteit mee hebben en krijgen professionele begeleiding en ondersteuning. De video’s worden gedeeld met scholen, lokale organisaties en/of de gemeente.

Dit programma wordt uitgevoerd in gemeente Dronten onder leiding van uitvoeringspartner Artlife Workshop.