Programma’s

Thuisles Student

De Thuisles Student is een programma waarbij Urban Talentz deelnemers worden gekoppeld aan basisschoolleerlingen uit groep 3 t/m 8 die behoefte hebben aan extra begeleiding. De begeleiding wordt door de Thuisles Studenten vanuit huis digitaal uitgevoerd en ondersteunen de leerlingen bij struikelblokken. De Thuisles Studenten ontvangen vanuit Urban Talentz een handboek met een handleiding en tips over de begeleiding, trainingen en coaching van een persoonlijke coach, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen en kunnen sparren over eventuele knelpunten.

Maandelijks worden er bijeenkomsten georganiseerd waar de Thuisles Studenten elkaar kunnen ontmoeten, elkaar kunnen ondersteunen en met elkaar casussen kunnen bespreken.

De Thuisles Student is een programma waar ouders gratis gebruik van kunnen maken, Urban Talentz deelnemers hun talenten kunnen ontwikkelen en zich tegelijktijdig inzetten voor de maatschappij.

Wil jij ook Thuisles Student worden? MELD JE DAN HIER AAN.

Wil jij jouw kind of een leerling aanmelden? Stuur dan een mailtje naar sorayahoedt@urbantalentz.nl.

Wij nemen spoedig contact met je op!

Bekijk de flyer voor meer informatie!

SummerWeek

SummerWeek is een programma dat is bedacht en wordt opgezet en uitgevoerd door Urban Talentz deelnemers. SummerWeek vind plaats in de zomer vakantie, in Amsterdam Nieuw-West, gedurende 5 dagen van 09:00-16:00 uur.

Informeer naar de data voor dit jaar via ons contact formulier.

SummerWeek is voor basisschool kinderen groep 3 t/m 8 die baat hebben bij een inspirerende, uitdagende en leuke leeromgeving. Summerweek biedt basisschoolleerlingen een plek waarbij zij hun talenten gaan ontdekken en kennis maken met verschillende workshops op het gebied van kunst, cultuur, sport en diversiteit beroepen.

Met Summerweek zetten wij ons in om de kansengelijkheid te vergroten en kinderen een plek te bieden om te spelen, te leren en elkaar te ontmoeten tijdens de zomervakantie.

Wil jij jouw kind aanmelden? Stuur dan een mailtje naar sorayahoedt@urbantalentz.nl.

Wij nemen spoedig contact met je op!