Partners van Urban Talentz

Urban Talentz wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande partners.

Ook partner worden van Urban Talentz? Neem contact met ons op: welcome@urbantalentz.nl of 020 716 38 48.

afbeelding_2020-11-20_150728

Renata Boston motiveert en inspireert jongeren en jong volwassen op een directe en persoonlijke manier. Ze leert ze eigen keuzes te maken en besluiten te nemen, ongeacht wat een ander vindt, denkt en doet. Hierdoor krijgen ze vaak oog voor hun kansen en een toekomstperspectief.

Implacement Projecten is vanuit een ervaren Amsterdams re-integratiebedrijf uitgegroeid tot een volwaardige trainings- en opleidingsorganisatie. Implacement Projecten is al 15 jaar uitvoerder van sociaal maatschappelijke trajecten. We hebben ervaring opgedaan in diverse andere trajecten gericht op participatie en re-integratie. Wij kennen de wensen van de doelgroepen en zijn bekend met hun kansen en valkuilen.

Twynstra Gudde

TwynstraGudde adviseert overheid en bedrijfsleven op veel van de grote en urgente thema’s van deze tijd. Denk aan veiligheid, diversiteit, mobiliteit, digitalisering, duurzaamheid, energie, financiën en gezondheid. We bieden onze opdrachtgevers unieke, werkbare oplossingen en brengen complexe projecten en programma’s tot een goed einde.

Phatcamp

Phatcamp is a talent development agency that helps students and young professionals making a career within the creative industries. We want to close the gap between this new generation and the actual work field by actively guiding them, feeding them with knowledge and also getting them to work.

The Beach is een werkplaats en hub voor sustainist design gevestigd in Amsterdam. Met mensen & organisaties maken we projecten die gemeenschappen versterken. Waarden als duurzaamheid, menselijke maat, eerlijk delen zijn daarbij ons kompas. Het ontwerpen van nieuwe vormen van relaties – het maken van nieuw maatschappelijk weefsel – en onderzoek naar de onderliggende processen is de kern van wat wij doen.

× Heb je een vraag?