Partners van Urban Talentz

Urban Talentz wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande partners.

Ook partner worden van Urban Talentz? Neem contact met ons op: sorayahoedt@urbantalentz.nl of 020 716 38 48.

Phatcamp

Phatcamp is een talentontwikkelingsbureau dat studenten en young professionals helpt bij het maken van een carrière binnen de creatieve industrie.

Twynstra Gudde

TwynstraGudde adviseert overheid en bedrijfsleven op grote en urgente thema’s van deze tijd zoals diversiteit, duurzaamheid en gezondheid.

Re-Boost helpt al 9+ jaar jongeren en jongvolwassenen tussen de 18 en 35 jaar die vastlopen in hun leven en/of hun problemen sneller willen oplossen.

Biedt diverse bachelor- en masteropleidingingen

Schatmakers zijn al die mensen die kunnen bijdragen aan de maatschappij en maatschappelijk ondernemerschap. Dankzij maatschappelijk ondernemerschap ontstaat een effectieve samenwerking tussen overheid markt en gemeenschap.

Implacement Projecten is een trainings- en opleidingsorganisatie en al 15 jaar uitvoerder van sociaal maatschappelijke trajecten.

The Beach is een werkplaats en hub voor sustainist design gevestigd in Amsterdam. Met mensen & organisaties maken ze projecten die gemeenschappen versterken.

Consortium van partijen die vaart maakt met Amsterdam op schone energie!

Jongeren informatie punt van Amsterdam Nieuw-West

Artlife Workshops staat voor educatie en verbinden. Door de jaren heen hebben wij een uniek concept ontwikkeld waarmee wij ieder maatschappelijk probleem aan kunnen pakken. Peer to peer, dat is onze kracht. Ons motto: ‘Inspireren, motiveren, activeren’.